Video's

Video is wat mediavormgeving betreft wel mijn eerste liefde. Als kind ben ik veel bezig geweest met het maken en monteren van filmpjes, en die passie draag ik nogsteeds met mij mee.

Hoe moet je wielrennen?

Voor het vak infographics en uitleganimaties mocht ik een explainer animatie maken. Ik koos ervoor om een animatie te maken over wat je allemaal nodig hebt om succesvol te beginnen met wielrennen. Neem een kijkje in mijn procesverslag voor meer informatie over dit project.

Solid Ground

In dit project mocht ik voor camping Solid Ground een video editten. De beelden werden aangeleverd. Ik heb geprobeerd een logische lijn te zoeken in de beelden, en zo de progressie van de video goed te laten verlopen. De muziek heb ik zelf gecomponeerd en opgenomen. Ik ging voor een huiselijke, gezellige outdoor sfeer.

Blokje Om

Een video voor een SIRE campagne over meer bewegen.

SKODA

Voor een schoolopdracht mochten we een aantal uitingen maken voor een campagne van SKODA en hun nieuwe auto. Zelf ben ik bezig gegaan met het ontwerpen en realiseren van een commercial met bestaand materiaal. Ik heb de video zelf geschreven, gemonteerd en ingesproken. 

Paul!

In het begin van het eerste jaar mochten we even proeven aan app-design, en werden we uitgedaagd om dit te presenteren in een video. Dit was mijn resultaat. Paul!

Herikon

Voor de zomerkampen van de Herikon maakte ik aftermovies.