Identiteit

In mijn opleiding ben ik regelmatig bezig met het nadenken en ontwerpen van identiteiten voor bedrijfen of ondernemingen. Denk bijvoorbeeld aan een logo’tje of een visitekaartje.

De Pedaalridders

Voor dit schoolproject mochten we opzoek naar een sportclub met een ontiegelijk lelijk logo, om vervolgens het logo te upgraden en toe te passen op de huisstijl. Toen ik wielervereniging ‘De Pedaalridders’ tegen kwam, werd ik aangesproken door de geweldige identiteit in hun clubnaam. Het logo bleef echter flink achter. Dus ben ik aan de slag gegaan met een logo dat de identiteit van een Pedaalridder duidelijk uistraalt.

Klik op de afbeelding voor het procesverslag.

Solid Ground

In dit project zoeken we naar de ultieme huisstijl voor deze rustige jongerencamping. Tot rust komen is de hoofdgedachte , en ontspanning het kernwoord.

Voor dit project maakte ik het logo en de huisstijl. Ook heb ik de video en logo-animatie gemaakt. Voor de video heb ik de muziek zelf gecomponeerd en opgenomen. En de interactieve plattegrond heb ik ontworpen en gerealiseerd.

Lepps

Voor dit project heb ik een logo en een visitekaartje voor Lepps ontworpen. Lepps is een bedrijf dat zich bezig houdt met software ontwikkeling. Het moest een eenvoudig maar opvallend logo worden. Ik ben voor een typografisch logo gegaan om de eenvoud te bewaren, maar heb er wel een speelse look aan gegeven. Een fris logo dat goed past bij het jonge karakter van het bedrijf.